CE-merkintä

CE-merkintä mahdollistaa koneen käyttöönoton ja markkinoille saattamisen. Tuoteturvallisuuden varmistaminen on kuitenkin CE-merkinnän tärkein tavoite. Parempi turvallisuustaso merkitsee myös parempaa työhyvinvointia ja tuottavuutta.

Vastuuhenkilöille ja yrityksen johdolle hyvin hoidettu CE-merkintäprosessi tuo turvaa ja mielenrauhaa. Voimme toimia tukena myös koneen hankinnassa, jolloin selvitämme koneelle asetetut turvallisuusvaatimukset.

CE-merkintä on vahvaa osaamistamme kymmenien eri tyyppisten koneiden kokemuksella. Joukossa on mm. vaativamman tason lääkinnällisiä laitteita ja nostureita. Suoritamme myös tuotantolinjojen ja koneyhdistelmien CE-merkintää.

Kykenemme tuottamaan korkeatasoisia dokumentteja myös globaalisti toimiville yrityksille englannin ja ruotsin kielellä yhteistyössä käännösammattilaisen kanssa. Dokumentointi tapahtuu aina selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla oikeinkirjoitus huomioiden. Luovutamme asiakkaallemme vain tarkastettua ja laatuvaatimukset täyttäviä dokumentteja.